www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Alviks Barnklinik BUMM, Bromma

Gustavslundsvägen 42, 16751, Bromma

Kontaktuppgifter

Adress

Gustavslundsvägen 42
16751 Bromma

Öppettider

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Onsdag
08:00 - 18:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 15:00

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.01
Baserat på 20 omdömen

Undvik till varje pris. Oseriös, oproffesionell, otrevlig, okunnig. Otroligt dåligt bemötande, lyssnar inte och avbryter. Man känner inte att man vågar säga emot eller ställa frågor. Ger felaktig information och felaktiga råd.

Kallar barn till upprepade återbesök trots att de själva tydligt sagt att uppföljning inte behövs och att behandling inte finns att få. Kallar märkligt nog ändå till ett första återbesök och då upprepas budskapet: ingen behandling finns och ingen uppföljning behövs. De kallar ändå till ytterligare återbesök några månader senare (som jag inte bett om). När jag ställer in med kort varsel (besök måndag morgon kl. 08.00) och jag förklarar att anledningen är just deras eget upprepade konstaterande att besök inte behövs, skickar de faktura på 400kr. Slöseri med min tid, barnens tid och skattebetalarnas pengar. Men lukrativt för kliniken förstås. Tilläggas kan att det enda konkreta rådet vi faktiskt fått, nämligen att sluta med behandling mot förkylningsastma, ledde till att vi hamnade på akuten en hel dag (och skickades hem med rådet att återuppta behandlingen som Alviks Barnklinik sagt åt oss att sluta med). Kan tyvärr inte rekommendera. Globen BUMM, jag saknar er.

Oerhört otrevlig och inkompetent läkare. Avfärdade vår sons problem och hävdade att de andra läkarna vi mött angående hans njurproblem (på södra sjukhuset, njurspecialist avdelning) inte hade givit oss rätt information och att de var under utbildning. När jag ifrågasatte honom sa han att vi borde gå till en annan läkare. Förstår inte hur människor som han får blir barnläkare. FY SKÄMS PÅ SVERIGE SOM ANSTÄLLER SÅDANA HÄR MÄNNISKOR. Vi borde veta bättre.

En läkare som upplevs väldigt osympatisk, ej inkännande och lite "veta bästare" och konstant avbryter. Min dotter som är väldigt känslig för beröring och översittarmän vägrar gå tillbaka dit så vi har fått byta läkare pga detta. Tråkigt.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...