www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
500 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Alviks Barnklinik BUMM, Bromma

Gustavslundsvägen 42, 16751, Bromma

Kontaktuppgifter

Adress

Gustavslundsvägen 42
16751 Bromma

Öppettider

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Onsdag
08:00 - 18:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 15:00

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.12
Baserat på 12 omdömen

Totalt oseriös verksamhet! Går inte att nå per telefon och öppnar inte trots att det är under deras öppettider.

Läkare som inte lyssnar, pratar oavbrutet i mun och avbryter. Totalt ointresserad av patient, problem eller något annat än sig själv. I mitt tycke oduglig och farlig vårdinrättning. Saknas helt intresse för att försöka förstå eller lyssna. En av de mest otrevliga personer jag träffat på.

Riktiga skojare, både avseende vård och administration. Otrevligt bemötande av manlig läkare, totalt ointresserad av patienten. Upplevdes sakna basal medicinsk kunskap, kanske pga problem med att förstå språket. Bör undvikas om möjligt!

Respektlöst och otrevligt bemötande av manlig läkare. Inte hälsade eller tittade på mig. Pratade bara med barnet som kände sig förvirrad inför de svåra frågorna läkaren ställde. Sagt upprepade gånger att allt var bra utan att förklara anledningar till migrän, absenser, andningssvårigheter. Läkaren blev irriterad och höjde rösten när jag frågade om mitt barns symptom. Avbröt mig hela tiden. Skröt om sin kunskap och om att det finns få barnneurologer i Sverige och att han var en av dem. Barnet blev rätt och ledset. Läkaren avslutade besöket abrupt. Mitt barn grät utanför rummet och ville att jag skulle lova honom att aldrig mer träffa en läkare. Efter några dagar är fortfarande sonen ledsen och frågar mig: ”Varför läkaren var så otrevlig mot dig när du bara vill hjälpa mig med huvudvärken?” Ska anmäla till patientnämnden.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...