www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
200 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Alviks Barnklinik BUMM, Bromma

Gustavslundsvägen 42, 16751, Bromma

Kontaktuppgifter

Adress

Gustavslundsvägen 42
16751 Bromma

Öppettider

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Onsdag
08:00 - 18:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 15:00

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.42
Baserat på 9 omdömen

Respektlöst och otrevligt bemötande av manlig läkare. Inte hälsade eller tittade på mig. Pratade bara med barnet som kände sig förvirrad inför de svåra frågorna läkaren ställde. Sagt upprepade gånger att allt var bra utan att förklara anledningar till migrän, absenser, andningssvårigheter. Läkaren blev irriterad och höjde rösten när jag frågade om mitt barns symptom. Avbröt mig hela tiden. Skröt om sin kunskap och om att det finns få barnneurologer i Sverige och att han var en av dem. Barnet blev rätt och ledset. Läkaren avslutade besöket abrupt. Mitt barn grät utanför rummet och ville att jag skulle lova honom att aldrig mer träffa en läkare. Efter några dagar är fortfarande sonen ledsen och frågar mig: ”Varför läkaren var så otrevlig mot dig när du bara vill hjälpa mig med huvudvärken?” Ska anmäla till patientnämnden.

Underbar läkare och sjuksköterska som alltid tar väl hand om vår dotter.

Otrevlig manlig läkare som avfärdat allt tidigare läkare sagt o barnets symptom. Han var brysk mot barnet och ”kunde” ställa diagnos utan att ens fysiskt undersöka honom. Sämsta upplevelsen. Aldrig mer dit för vår del. Synd eftersom sköterskan var gullig och hade ett bra bemötande. Samt att det gick lätt att få tid.

Undersökning där läkaren, manlig, övre medelålder, var lätt aggressiv då jag ställde frågor eller inte förstod vad han sade. Han hävdade att jag ljög om en specifik åkomma som sedan bekräftades av annan läkare - vilket sätt att behandla en patient... Fruktansvärt dåligt och nedlåtande bemötande. Dessutom skröt han något fruktansvärt om hur många patienter han behandlat och att han ”diagnostiserat en sjukdom som bara 5 personer i hela världen har”.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...