www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Alviks Barnklinik BUMM, Bromma

Gustavslundsvägen 42, 16751, Bromma

Kontaktuppgifter

Adress

Gustavslundsvägen 42
16751 Bromma

Öppettider

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Onsdag
08:00 - 18:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 15:00

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.15
Baserat på 17 omdömen

En läkare som upplevs väldigt osympatisk, ej inkännande och lite "veta bästare" och konstant avbryter. Min dotter som är väldigt känslig för beröring och översittarmän vägrar gå tillbaka dit så vi har fått byta läkare pga detta. Tråkigt.

Jag är chockad efter att ha läst alla omdömen om denna läkare. Jag har varit där två gånger och båda gångerna var han oerhört otrevlig, men igår gick han fullständigt över gränsen! Han pratar så fort och osammanhängande att det är så svårt att förstå vad han menar. Jag försökte stoppa honom och fråga vad han menade men då blev han fruktansvärt arg och skrek åt mig att jag skulle ut därifrån och även skaffa en ny läkare. När jag reste mig för att gå tog han tag i min son och drog in honom i det rummet han tidigare gjort en lungtest på honom. Jag hann knappt reagera. Min son kom ut efter en liten stund och var helt förstörd. Läkaren hade gått på honom om hur respektlös jag var som mamma och att han borde ta med pappa nästa gång. Det blir ingen nästa gång och jag kommer definitivt att anmäla honom!

Ok!

Otroligt otrevligt bemötande. Avfärdade vår dotters symptom innan han ens undersökt henne trots att hon har tydliga symtom och är märkbart påverkad av dem. Höjde rösten då vi ställde frågor och agerade allmänt oprofessionellt. Vi kommer anmäla kliniken och söka vård på annat håll.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...