www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
200 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Blackebergs vårdcentral, Bromma

Vinjegatan 8, 16847, Bromma

 • 1
 • 2
 • 3

Välkommen till Blackebergs vårdcentral

Vi finns till för dig som bor eller arbetar i Blackeberg med omnejd. Vare sig du söker akut eller har beställt tid så får du alltid ett professionellt och trevligt bemötande samt vård och service av högsta kvalité. Varje dag erbjuder vi både drop-in och tidsbeställda tider till både läkare och sjuksköterska. Vi finns centralt i Blackeberg precis bredvid tunnelbanestationen och torget. Här finns allt samlat i ett hus på tre nyrenoverade våningar med både husläkarmottagning, lättakut och BVC. Vi är HBTQ-diplomerade av Stockholms läns landsting.

Vi ingår i Legevisitten. Legevisittens affärsidé är att bedriva verksamhet inom hälso- och sjukvård med hög tillgänglighet och helhetsperspektiv. Legevisitten har norska rätter och bedriver idag 30 verksamheter på uppdrag av Stockholms läns landsting och Landstinget i Värmland. Våra värderingar ärlighet, prestigelöshet och engagemang leder och genomsyrar all verksamhet.

Vi erbjuder:

 • Läkarmottagning
 • Distriktssköterskemottagning
 • Barnavårdscentral
 • Basal hemsjukvård
 • Psykosocial mottagning
 • Äldremottagning
 • Livsstilsmottagning
 • Hypertonimottagning
 • Waranmottagning
 • Astma/KOL-mottagning
 • Diabetesmottagning
 • Vaccinationer
 • Provtagning
 • Minnestester

Till denna mottagning kan du komma om du har akuta besvär med hals, öron, ögon, urinvägsinfektion, hög feber, sårskador, hudbesvär, hosta och andningsproblem.
 

Drop-in distriktsköterskemottagning
vardagar 13.00-14.00

Under dessa tider utförs vaccinationer, suturtagning, injektioner och enklare omläggningar.
 

Besök gärna vår hemsida: http://www.legevisitten.se/vardcentraler/blackebergs-vardcentral/

 

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Adress

Vinjegatan 8
16847 Bromma

Stad

Bromma

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.72
Baserat på 18 omdömen

Fick inte efter en stroke ta blodprover för att kolla upp om jag har rätt dosering på medicinerna. Dåligt. Måste ta mig in till St Göran ! vilket jag inte tänker göra. Betala 500 för en taxi. Trappar ner själv på vinst och förlust...Undrar vad sjukvården är till för idag ?..Jag bor 200 m från vårdcentralen. Närhetsprincipen- vart tog den vägen ??

Har träffat Kaveh och Marta. Båda mycket trevliga, kunniga och tillmötesgående. Pia däremot otroligt tråkig attityd.

Bra unga kvinnliga läkare, till skillnad från den manliga läkaren som fel-diagnostiserade mig och som inte längre är kvar, Men varför försvinner även de bra läkare så snabbt från Blackans vårdcentral? Har aldrig träffat samma läkare två gånger, har haft en lång historia med ett skadat knä. Och varför har de en "Pittbull" som svarar i telefon och som verkar har ett analt förhållande till läkartider? Man är alltid rädd att det är hon som ska svara, en känsla jag delar med övriga familjen,,,,,

Välj annan VC. Arroganta och otrevliga vid kontakt, ger vaga besked om att "höra av sig" men återkommer inte. Trots att jag p g a svår lungsjukdom inte orkar gå dit anses plötsligt videomöte omöjligt "för läkaren har ingen sådan tid" (!?) Läkaren Har alltså tid men klarar inte att koppla upp ett samtal. Rent nonsens givetvis. Här gör man Allt för att försvåra för vårdtagare. Då får de ta sig besväret att ordna sjukresa när jag påtlade att det är p g a allvarlig lungjukdom jag har just sjukresor till och från KS. Då blev det jobbigt och den givna tiden kl 15 skulle de "återkomma om". Moment 22. Bara ett exempel på allt strul som man fått genomlida under åren. Undvik, är mitt råd. Är man kritisk och "besvärlig" skrivs dessutom en massa förvrängd " information" i journalen Relevanta, negativa recensioner anmäls Direkt till google för att tas bort. Vissa får ligga kvar men inte om man är för kritisk. Recensionen kan dock ses på den egna enheten så att man ska tro att den ligger kvar.

Skicka intresseanmälan till Blackebergs vårdcentral, Bromma, Bromma

Du kan skicka en intresseanmälan för att lista dig som patient hos Blackebergs vårdcentral, Bromma, Bromma helt kostnadsfritt.


Antal i hushållet som ska listas om:

Var vänlig vänta...