www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
200 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Allmänpsykiatriska avdelningen Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Mälarsjukhuset, 63188, Eskilstuna

Allmänpsykiatriska avdelning vänder sig främst till dig med depressionssjukdom, bipolärsjukdom, ångestsjukdom, ätstörning, personlighetssyndrom eller livskris. $När du kommer till avdelningen görs en individuell vårdplan tillsammans med dig. Dina närstående är välkomna att besöka dig under tiden du vårdas på avdelningen och de är också välkomna att delta tillsammans med dig i din vårdplanering. $Vi är cirka 30 personer som arbetar på avdelningen. Sjuksköterskor och skötare ger god omvårdnad. Avdelningen har en ansvarig överläkare, Erik Brolin. Vid behov träffar du kurator, dietist eller sjukgymnast beroende på innehållet i din vårdplan.$Avdelningen har 15 vårdplatser.

Kontaktuppgifter

Adress

Mälarsjukhuset
63188 Eskilstuna

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag
00:00 - 23:59

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag
00:00 - 23:59

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.25
Baserat på 1 omdöme

har självskadebetende och man blir totalt överkörd man är inte värd något man får hårda komentarer nervärdering av personal och läkare ingen koll vad patienter tar med sig in på avd jag och andra har skadat oss på avd även nervärderas hårt av läkare avd chef väldigt elak och kränkande jag kom in för jag skadar mig hon har haft mig på öppenvården med där jag bytte bort henne hon går hårt på m ig om min vikt hackar på hur tjock jag är och tjatar att jag ska äta mindre det var inte ens därför jag fick vård men hon vägrar lyssna fick skäll för jag förstörde inredning vid två försök att hänga mig

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...