www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Åkermyntans BVC/BMM, Hässelby

Lövkojsgränd 16, 16575, Hässelby

 • 1
 • 2
 • 3

Välkommen till Åkermyntans barnavårdscentral och barnmorskemottagning

I anslutning till vårdcentralen ligger Åkermyntans barnavårdscentral och barnmorskemottagning på Lövkojsgränd 12 hittar du barnavårdscentralen och barnmorskemottagningen.  Vi har ett gott samarbete med varandra och med vårdcentralen. Vi är HBTQ-diplomerade av Stockholms läns landsting.

Barnavårdscentralen (BVC)
På BVC arbetar vi med förebyggande barnhälsovård. Tillsammans med dig som förälder ser vi till att ditt barn får den hälsovård som lägger grunden för god utveckling och tillväxt. Vi följer de riktlinjer som Stockholms läns landsting har satt upp för barnhälsovården. Vi lyssnar på våra familjer och ger individuellt stöd och vård utifrån just era behov. Åkermyntans vårdcentral som ligger vägg i vägg med oss och vi har ett gott samarbete. Ni hittar oss i Åkermyntans centrum i nya, fräscha och rymliga lokaler.

Grunden för ditt barns hälsa läggs under de fem första åren. Under hela den tiden finns vi på Åkermyntans BVC nära till hands. Vi som arbetar på Åkermyntans BVC är vidareutbildade specialistsjuksköterskor. Vi har ett nära samarbete med den Barnhälsovårdsenhet som samordnar, utvecklar och följer upp barnhälsovården i Storstockholm och som säkerställer att barnhälsovården blir likvärdig för alla barn i Stockholms län. Vi finns på Lövkojsgränd 12 (inuti Åkermyntans galleria). Besök gärna vår hemsida: http://www.legevisitten.se/vara-verksamheter/bvc/akermyntans-bvc/

Vi erbjuder:

 • Hembesök för alla nyfödda barn samt adoptivbarn
 • Tillväxtkontroller
 • Läkarbesök
 • Vaccinationer
 • Föräldrautbildningar/ föräldraträffar
 • Utvecklingsbedömningar
 • Stöd och råd i föräldraskapet
 • Telefonrådgivning

Öppettider BVC

Måndag: 08.00 - 17.00

Tisdag - torsdag: 07.45 - 17.00

Fredag: 07.45 - 16.00

Telefontid vardagar: 11.30 - 12.00

Övriga tider: telefonsvarare

Endast tidsbokade besök.

För att se telefonnummer till alla våra barnsjuksköterskor besök vår hemsida: http://www.legevisitten.se/vara-verksamheter/bvc/akermyntans-bvc/

 

Barnmorskemottagningen (BMM)

Söker du en barnmorska i Hässelby? Här finns det gott om tid för dig och din partner. Ni får ett professionellt och individuellt bemötande hos oss på Åkermyntans barnmorskemottagning. På mottagningen kan du få hjälp med graviditetstester, graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning, provtagning för könssjukdomar och gynekologisk cellprovtagning. Välkommen att kontakta oss oavsett var du bor. Besöken är alltid kostnadsfria. Besök gärna vår hemsida: http://www.legevisitten.se/vara-verksamheter/bmm/akermyntans-barnmorskemottagning/

Vi ingår i Legevisitten. Legevisittens affärsidé är att bedriva verksamhet inom hälso- och sjukvård med hög tillgänglighet och helhetsperspektiv. Legevisitten har norska rätter och bedriver idag 30 verksamheter på uppdrag av Stockholms läns landsting och Landstinget i Värmland. Våra värderingar ärlighet, prestigelöshet och engagemang leder och genomsyrar all verksamhet.

Vi erbjuder:

 • Graviditetstester
 • Graviditetskontroller
 • Preventivmedelsrådgivning
 • Gynekologisk cellprovtagning
 • Provtagning för könssjukdomar

Öppettider barnmorskemottagningen
Måndag - torsdag 08.00 - 17.00

Fredag 08.00 - 16.00

Drop-in (för preventivmedelsrådgivning/förskrivning)
Tisdagar kl. 16.00 – 18.00.
Vi tar gärna emot ungdomar!

Telefon
Vi svarar i telefon under hela dagen, dock är det säkrast att nå oss på vår telefontid mellan kl. 11:00 – 12:00. Det går alltid bra att lämna ett meddelande i röstbrevlådan så ringer vi tillbaka så snart det är möjligt.

Kontakt
Ring på 08-120 922 50 eller på 08-120 922 51.

Tidsbokning till gynekolog sker via barnmorskan.
 

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
11:00 - 12:00

Adress

Lövkojsgränd 16
16575 Hässelby

Stad

Hässelby

Kategorier

Barnmorska

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
5.00
Baserat på 4 omdömen

Jag är så nöjd med min Barnmorska Helena . Hon är väldigt respektfull och tar hela tiden hänsyn och inkluderar en i varje beslut som tas. Åkte en och en halvtimme varje gång jag hade ett besök för att jag trivdes så bra, ångrar inte det en sekund! Ska du välja en barnmorska i västerort , eller som mig , bara vill ha en barnmorska som man trivs med och som lyssnar på en , så välj Helena.

Ni är fantastiskt.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...