www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Bra Liv Hälsan 2 vårdcentral, Jönköping

Hälsans vårdcentrum, 55185, Jönköping

Bra Liv Hälsan 2 vårdcentral tillhör Vårdcentralerna Bra Liv, som är en del av Region Jönköpings län. Din hälsa är vår vinst. Vårdcentralen är komplett med personal som har lång erfarenhet och bred kompetens. Till oss är alla välkomna. Var du än bor i länet kan du välja Bra Liv Hälsan 2 vårdcentral som din vårdcentral. Vi tycker det är viktigt att vi är tillgängliga för att kunna ge dig hälso- och sjukvård anpassad efter dina behov och att du ska få träffa samma läkare/vårdgivare vid varje besök och vill göra vårt bästa för din hälsa. På vårdcentralen arbetar vi även förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning. På Hälsans vårdcentrum finns flera mottagningar. Det finns även provtagning med laboratorium, barn- och ungdomsmedicinsk mottagning samt apotek.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 15:30
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 17:00

Adress

Hälsans vårdcentrum
55185 Jönköping

Stad

Jönköping

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
5.00
Baserat på 4 omdömen

Jag har en kvinnlig läkare på Hälsan 2.Hon har stora kunskaper/ empati och har haft eget företag i sitt hemland. Hon är den allra bästa läkaren som finns. Fick hjälp med min son och hans problematik. Känner att hon bryr sej. Vill inte ha någon annan läkare än Biserka!!

Har alltid fått en tid till läkare så fort det gått, alltid fått vänligt bemötande. Både sköterskor och läkare har gett sig tid att lyssna på mig, kompletterat med prover och remiss till vidare undersökningar om så behövts utan att jag behövt ligga på och tjata. Känner stort förtroende för personalen och vågar berätta om mina problem.

Har vid några tillfällen ringt för att få hjälp till min mamma. Blivit uppringd på rätt tid, mycket trevligt bemötande. Senast idag Sjuksköt. Linda värd en stor ros för ett proffsigt och mänskligt samtal och hjälp.

Nationell Patientenkät

Bra Liv Hälsan 2 vårdcentral, Jönköping får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Delaktighet".

Helhetsbetyg

73 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Bra Liv Hälsan 2 vårdcentral, Jönköping

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...