www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Husläkarcentrum Kalmar

Kaggensgatan 42, 39248, Kalmar

Husläkarcentrum är en privat hälsocentral med vårdavtal. Vi kan erbjuda tid till våra välutbildade specialistläkare i allmänmedicin eller till någon av våra utbildningsläkare. Vi hjälper dig som har tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Våra sjuksköterskor har specialistkompetens inom bland annat, diabetes, demens, blodtryck, astma/KOL, livsstilsrådgivning, tobaksavvänjning, inkontinens och vaccinationer. I vårt team ingår även undersköterskor som sköter all provtagning och vi har även en KBT-terapeut, en legitimerad psykoterapeut samt en fysioterapeut. Allt för att ge så bra vård som möjligt till just Dig.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
07:45 - 12:15
13:00 - 16:45

Fredag
13:00 - 15:30

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:00 - 15:00

Adress

Kaggensgatan 42
39248 Kalmar

Stad

Kalmar

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
4.55
Baserat på 5 omdömen

Träffat 3 olika läkare genom åren och alla var proffsiga och lyhörda. Sjuksköterskor och undersköterskor var också bra. Listade barnen där också och är nöjd med det.

Inte helt lätta att få vård från, jag kände mig så obekväm med känslan av att jag störde i onödan, att jag flyttade till en annan vårdcentral. Vid enklare problem kan bemötandet vara bättre, men krävs det mer resurser eller engagemang har jag upplevt ett ointresse att verkligen hjälpa till.

Måste bara få ge dem /er alla en Jätte kram så goa o vänliga ni är.. Ni är toppen!

Lämnar alltid god behandling, korta väntetider Goda kontakter vilket medför korta väntetider på behandling från specialister

Nationell Patientenkät

Husläkarcentrum Kalmar får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

77 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Husläkarcentrum Kalmar

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...