www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Baggängens vårdcentral, Karlskoga

Baggängsvägen 59, 69181, Karlskoga

Hos oss kan du träffa distriktsläkare och distriktssköterska. För dig som har diabetes, astma eller KOL finns dessutom specialistutbildade distriktssköterskor. På laboratoriet hjälper vi dig med provtagning. Våra sjukgymnaster har bred kompetens inom olika områden. Här finns också kuratorer. Du kan också få kontakt med psykolog. Vårdcentralen har god telefontillgänglighet. Vi håller vårdgarantin, vilket betyder att du alltid får tid till läkare inom sju dagar. Förbättringsarbeten arbetar vi med kontinuerligt. Tillsammans driver vi flera gemensamma utvecklingsprojekt. Just nu prioriterar vi frågorna tillgänglighet, kroniska sjukdomar, vård för de äldre, folkhälsa och rehabilitering.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 17:00

Adress

Baggängsvägen 59
69181 Karlskoga

Stad

Karlskoga

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.50
Baserat på 1 omdöme

Att det ska ta tre dagar för att få ett recept på ett läkemedel som jag haft i åratal är minst sagt gåtfullt. Jag är heller ingen robot utan en levande människa. automatiska telefonsvarare som lotsar mig fram som om jag var en idiot ger ett dåligt intryck. Personalen på vårdcentralen är vänlig och proffsig, det är den här kalla telefonen som ger obehag att jag har hörselsvårigheter gör inte saken bättre.

Nationell Patientenkät

Baggängens vårdcentral, Karlskoga får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Rekommendera".

Helhetsbetyg

73 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Baggängens vårdcentral, Karlskoga

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...