www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
800 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Gripen Karlstad

Västra Torggatan 24, 65224, Karlstad

Till vårdcentralen kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa under hela livet. När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Om du behöver hälso- och sjukvård som inte vi kan erbjuda hjälper vi dig vidare. Välkommen till oss! Enhetschef Birgitta Sahlström, tfn 054-616622 Enhetschef Malin Lundgren Kullgren tfn 054-616750

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 16:30
08:00 - 17:00
12:00 - 12:45

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 10:00

Adress

Västra Torggatan 24
65224 Karlstad

Stad

Karlstad

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.84
Baserat på 22 omdömen

Det VC bör stängs.

Håller med Emelie fy fan vad dålig hjälp man får. Jag har samma problem och nu kan jag knappt röra mig och vågar inte söka hjälp mår skit.

Sämst. Har problem med balansrubbningar, domningar i fötter, ben och händer. Har fått fokala anfall när jag kört bil. Misstänkte svår sjukdom då jag är ung och inte förstår varför benen helt plötsligt viker sig när jag går. Exempelvis ramlat nerför trappa. Läkaren tog inte ens ett sketet blodprov på mig! Han viftade bort problemet och sade att han kunde se i journalen att jag har ADHD - så det måste bero på det. Alltså va?? Har sökt läkare på annat håll och nu fått en tid för provtagning och magnetröngten.

"Idag är alla vår telefontider för idag bokade. Välkommen att ringa igen nästa vardag..." Undrar hur man kan boka en telefontid så att man kan få boka en tid...

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Gripen Karlstad får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Förtroende".

Helhetsbetyg

66 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Gripen Karlstad

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?Var vänlig vänta...