www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Vintergatans Vårdcentral, Kristinehamn

Kungsgatan 31, 68131, Kristinehamn

 • 1
 • 2
 • 3

Välkommen till Vintergatans vårdcentral

Vintergatans vårdcentral ligger i centrala Kristinehamn i Vintergatans köpcentrum. Här hittar du en fullvärdig vårdcentral med hög tillgänglighet och service. Vi ger dig ett trevligt och professionellt bemötande, samt goda och kvalificerade råd och behandlingar. Telefontillgängligheten är hög och vi gör allt för att du ska få en tid hos oss så snabbt som möjligt. Vi har en telefonbokad öppen mottagning två dagar i veckan. För mödrahälsovård och barnavårdcentral samarbetar vi med familjecentralen Källan.

Vi ingår i Legevisitten. Legevisittens affärsidé är att bedriva verksamhet inom hälsa och sjukvård med hög tillgänglighet och helhetsperspektiv. Legevisitten har norska rötter och bedriver idag 28 verksamheter i Stockholms och Värmlands län. Våra värderingar ärlighet, prestigelöshet och engagemang leder och genomsyrar all verksamhet.

Vi erbjuder:

 • Specialister i allmänmedicin
 • Specialiserade distriktssköterskor
 • Fotvårdsspecialister
 • Kuratorer
 • Sjukgymnast
 • All annan personal som är viktig för dig
   

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 12:00
13:00 - 16:00

Adress

Kungsgatan 31
68131 Kristinehamn

Stad

Kristinehamn

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.17
Baserat på 6 omdömen

Blev mycket väl omhändertagen på Vintergatans Vårdcentral, trevlig och hjälpsam personal, gick på utredning under lång tid, samma läkare och syrra alla gånger och dom var glad och positiva alltid när jag kom. Blev glad av deras sätt, gick aldrig hem och var ledsen.

Otrevliga. Hånar patienten. Lyssnar inte på patienter. Bryr sig inte. Man behöver gå flera gånger för att de ska ta en på allvar. Skulle aldrig låta de ta ansvar över mitt barns mående. Byter vårdcentral efter 3,5 år.

Dålig tillgänglighet om man kl 10 inte kan få någon telefontid eller lämna något meddelande.

Tack till en fantastisk personal och för er fantastiska tillgänglighet! Jag har varit listad hos er sedan dag ett nör ni öppnade och hela tiden fått ett proffsigt mottagande hos läkare som ger sig tid och som är noggranna och skickar remisser till de undersökningar som bara finns på CSK. Hade samma läkare i fem år, vem har det på en vårdcentral i Sverige idag? Nu har jag sedan drygt ett år en ny läkare då den första slutat för annat jobb., men det fungerar utmärkt. Jag känner mig trygg med mina olika diagnoser för att jag vet att ni finns nära och jag har stort förtroende för er som helhet.

Nationell Patientenkät

Vintergatans Vårdcentral, Kristinehamn får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

74 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Vintergatans Vårdcentral, Kristinehamn

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Var vänlig vänta...