www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Vårdcentralen Munkfors

Tallåsvägen 6, 68430, Munkfors

Till vårdcentralen kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa under hela livet. När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Om du behöver hälso- och sjukvård som inte vi kan erbjuda hjälper vi dig vidare. Välkommen till oss! Enhetschef Vivianne Wikström 010-83 478 99

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:00
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 10:00

Adress

Tallåsvägen 6
68430 Munkfors

Stad

Munkfors

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.62
Baserat på 2 omdömen

Ringde tidsbokningen 08,30 och alla tider var upptagna och ombads ringa nästa vardag.Men telefontiden var ju öppen till 09,30 och då tycker jag att man ska kunna komma fram och prata med en människa å få ett råd .Telefontiden är ju mellan 08,00 och 09,30 och hur ska man veta om det är fullt??

har inget förtroende alls för dom behandlar patienter som har riktigt ont som skit och vägrar skriva ut mediciner och röntgen....Man blir ignorerad när man har ont och behöver mediciner. Det är obehagligt att ha med såna som är omänskliga och inte förstår ens situation. En sitter i kassan där och leker diktator och dömer ut patienten. Ringer man in en beställning om mediciner så får man den inte. fÖR MOTTOT där är - jag struntar fullkomligt i dig jag vill bara ha min lön. En som har väldigt ont ska inte bli sparkad när man ligger redan på marken. Tror ni att det är kul att vara svårt sjuk?

Nationell Patientenkät

Vårdcentralen Munkfors får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Behandling".

Helhetsbetyg

66 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Vårdcentralen Munkfors

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...