www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Barnlöshetsmottagning Västerbotten, Centrum för obstetrik och gynekologi Skellefteå

Syster Esters gata 13A, 93186, Skellefteå

På barnlöshetsmottagningen arbetar vi med rådgivning, utredning och behandling av ofrivillig barnlöshet. Vårt basteam är placerat i Skellefteå, men medarbetare finns även i Umeå och Lycksele. Vårt arbetssätt är i huvudsak kommunikation via våra e-tjänster. Söker du ditt ursprung från donationsbehandling i Västerbotten mellan 1985-2002 så är det till oss du ska vända dig.

Kontaktuppgifter

Adress

Syster Esters gata 13A
93186 Skellefteå

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
07:00 - 16:30

Fredag
07:00 - 14:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
08:00 - 16:30

Fredag
08:00 - 14:00

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.10
Baserat på 5 omdömen

Jag vet att vissa lämnat dåligt omdöme , men för oss så har vårat ärende hanterats med mjukhet,lugn och förståelse. Vi kände oss lyssnade på och de var noga med att förklara så vi förstod. Visst en utredning kan ta tid - och det är ju förståeligt . Vi blev båda ordentligt undersökta och vi fann även anledning till får infertilitet. Personalen vi träffade var varma, trevliga. Nu går vi vidare i vår resa mot bebis och kommer minnas utredningstiden här med värme. Tack

Min flickvän fick förolämpande angrepp av er. Hon har förvaltare å hur i helvete ska det spela någon roll. Om alla tänker så kommer befolkningen rasa i Sverige. Ne skärpning nu. Jag har barn sedan förut å hon har visat att hon är en fantastisk mamma till dom. Jag kan utan att oroa mig lämna dom ensam med henne…

Så förbannat dåliga och kränkande. Enligt dom va vi inte lämpliga föräldra pga psykiska problem så som ångest och sömnsvårigheter. Men det roliga där är att min sambo har 4 barn sen tidigare och har tagit hand om dom helt själv då mamman missbrukade. Jag är deras bonusmamma och har varit i flera flera år. Vill såklart ha ett gemensamt med sambob men nej, vi är inte lämpliga. Väldigt kränkande och en riktig lögn då vi som tar hand om 4 barn utan det minsta problem. Min vän och hennes man blev nekade pga att hennes BMI låg lite över, fyfan. Skitklinik!

Oerhört oklart hur dom nekar en. Jag och min partner jobbar som sjuksköterska respektive läkare, bor i en nybyggd bostadsrätt på 96 kvm och har höga inkomster. Fick höra att vi bor för litet (är en stor 4??) Har för höga månadsutgifter (överamorterar för att vi kan, har kvar 20.000 efter att alla räkningar är betalda) samt att min psykiska ohälsa, hade en ätstörning och ångest för 10 år sen, är en fara för barnet. Fick inget riktigt svar på varför vi blivit nekade 4 gånger, otrevlig personal som nästan ser ut att njuta av att neka en och tar rejält med tid på sig för att ens bli kallade (tog 6 månader) Mitt råd till dig/er som vill söka dig hit är om du möjlighet så sök dig nån annanstans för det här stället är ett skämt.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...