www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
500 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Gunnar Karlsson psykoterapi, psykoanalys, rådgivining

Tomtebogatan 6B, 11339, Stockholm

Jag erbjuder såväl psykoanalys som längre och kortare psykoterapeutiska behandlingar, samt konsultationer. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med olika slags problem och svårigheter, såsom identitets- och relationsproblem, ångest, depression, sorg, traumatiska erfarenheter, utmattningstillstånd, akuta kristillstånd.

Problemen och svårigheterna kan ta sig konkret uttryck i form av att du känner dig tyngd och nere, och har svårt att känna livsglädje. Du kanske känner dig för osäker eller ångestfylld för att förverkliga dina livsplaner och mål som skulle kunna göra livet mer meningsfullt. Du kanske känner dig ensam, har svårt att få kontakt med andra, eller få relationer att hålla över tid och kännas givande. Du bär kanske på känslor av ilska, bitterhet eller sorg som försvårar din tillvaro. Du lider kanske av sömnsvårigheter, dålig aptit, känner dig irritabel och trött utan att veta varför. Du har kanske varit med om traumatiska upplevelser som färgar din tillvaro på ett begränsande sätt. Du kanske upplever att du har krav på dig som du inte mäktar med men har svårt att sätta gränser för att freda dig. Du kanske upplever att du har fastnat i olika livsmönster som är svåra att bryta, eller att du har en tendens att fly svårigheter genom missbruk av olika slag.

Det finns alltså många skäl till varför man vill söka psykoanalys, psykoterapi eller rådgivande samtal. Det psykoanalytiska och psykoterapeutiska samtalet är ett öppet och utforskande samtal där man tillsammans försöker förstå problemen för att förändra dem. Vår kontakt inleds med att vi träffas för några orienterande samtal för att tillsammans komma fram till vilken behandling som passar dig.

Psykoanalytisk och psykoterapeutisk behandling kan stundtals upplevas som omtumlande och smärtsamt, till exempel då man närmar sig sådant som man tidigare har undvikit att beröra eller haft svårt att sätta ord på. Jag har många års erfarenhet av att med samtalsbehandling, såsom psykoanalys eller psykoterapi, nå fram till insikt i och förståelse av sådant som kan ha varit svårt och hindrande i livet.

Min mottagning ligger på Tomtebogatan 6B, nära St. Eriksplans T-bana, och Karlbergs Pendeltågsstation, samt många innerstadsbussar. 

Boka en tid hos Gunnar Karlsson psykoterapi, psykoanalys, rådgivining

Du kan snabbt och enkelt boka tid hos en av våra behandlare genom att klicka på knappen nedan.

Boka tid redan idag

Boka tid hos en av våra behandlare

  • ons
  • tors
  • fre
  • lör
  • sön
  • mån
  • tis
  • Inga bokningsavgifter
  • Trygg & säker bokning
  • Slipp telefonköer

Gunnar Karlsson

Psykoanalytiker / Psykolog / Psykoterapeut

Tomtebogatan 6B, 11339, Stockholm

45 min 800:-

Tyvärr

Vårdgivaren har inga lediga tider under denna period.

ons
tors
fre
lör
sön
mån
tis
             
             
             
             
             
 

Kontaktuppgifter

Adress

Tomtebogatan 6B
11339 Stockholm

Stad

Stockholm

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
5.00
Baserat på 1 omdöme
Omdöme lämnat av en verifierad patient

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...