www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Aleris Psykiatri Psykoterapi, Täby

Kanalvägen 15, Täby

Aleris psykiatri psykoterapienhet

Kontaktuppgifter

Adress

Kanalvägen 15
Täby

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
07:30 - 17:00

Fredag
07:30 - 12:00

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.00
Baserat på 3 omdömen

Jag är anhörig till en tjej som inte mår bra. Hon har alla tecken som visar att hon psykiskt inte mår bra. Som anhörig har jag kontaktat behandlade läkare och sjuksköterska på Aleris psykiatri även på jourenheten och berättat för de att tjejen inte mår bra och hon är i behöv av akut hjälp. Ingen visat intresse att hjälpa hene. Gång på gång har jag ringt och ringt men ingen har viljan att ställa upp och hjälpa. Tjejen var nära att begå självmord och då vaknade de på Aleris psyikiatri. Sämre kan de inte vara. Jag kommer aldrig att lita på Aleris psykiatri.

Hej, Det gäller Aleris psykiatri -Kanalväge. Min son varit inlagd på Danderyd vuxen psykiatri vid två tillfällen och sedan 3 månader har han visat tecken på att han psykiskt inte mår bra och har liknande symptom som han hade vid tidigare inläggningar på sjukhuset. Jag började kontakta specialist läkare, sjuksköterska på Aleris psykiatri i okt.2023 och berättade för de att min son inte mår bra och att han behöver hjälp snabbt möjligt. De lyssnade inte på mig. Sedan november 2023 har jag intensifierat mina kontakter med både specialist läkare, sjuksköterska och även chefen och vädjat att hjälpa min son men svaret som jag fått att min son mår bra. Med alla tecken och symptom som visar att han psykiskt inte mår bra så har de inte reagerat och nöjde sig med att ringa honom och fråga honom om han mår bra. Nu är han efter 3 månader inlagd på sjukhuset. Varför har de väntat och inte reagerat i tid. Medvetet har de väntat försämring för att reagera eller är de okompetenta som läkare och sjuksköterska. Är de verkligen kvalificerade för jobbet. Det går inte att förstå deras agerande. Det går inte att lita på de. Dåligt och tusen dåligt . Dåligt att lämna människor i lidande.

Hej, Det gäller Aleris psykiatri Täby-Kanalvägen. Vi föräldrar har kämpat i 2,5 månader för att få både läkare ,sjuksköterska och chefen förstå att vår son psykiskt inte mår bra. Vi har beskrivit alla tecken och symptom han visar att han inte mår bra. Vi har ringt varje dag och uttryckt vår oro om sonens psykiska hälsotillstånd och vädjat att han skulle få hjälp snabbt möjligt men de lyssnade inte och visade envishet att de vet bättre och de nöjde sig att säga att vår son mår bra baserad bara på telefonsamtal. Nu efter 2,5 månader är vår son inlagd på sjukhuset. Man undrar om de är kvalificerade som specialist läkare och sjuksköterska att ta hand om människor i lidande och i behov om hjälp. Man undrar varför har de inte lyssnat på vårt larm och varför har de inte reagerat i tid. Det är dåligt.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...