www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

BUP avdelning 28, Trollhättan

Lärketorpsvägen 20, 46173, Trollhättan

Avdelning 28 erbjuder heldygnsvård för barn och ungdomar upp till 18 års ålder. Till avdelningen kommer barn och ungdomar med allvarlig psykiatrisk problematik som djupa depressioner, psykoser, självmordsförsök och svåra ätstörningar som kräver inneliggande vård. Avdelningen har 6 vårdplatser för akuta samt planerade inläggningar. Det är ansvarig läkare på avdelningen som beslutar om en person skall läggas in på avdelningen. Behandlingstiden på avdelningen kan bestå av några dager eller någon vecka. Efter utskrivning kan du vid behov få fortsatt stöd via mottagningsbesök och/eller mellanvård. Sjukvård för barn och ungdomar är kostnadsfri

Kontaktuppgifter

Adress

Lärketorpsvägen 20
46173 Trollhättan

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.00
Baserat på 2 omdömen

Var inlagd till och från under en 1 års period. Detta året hade jag lika gärna kunnat stå och slå med näven i väggen för fyfan vilket jävla ställe! Kom ut med betydligt sämre mående än vad jag hade när jag lades in första gången. Personalen brydde sig inte om en alls, bara om att du tog dina tabletter så du var lugn. Räddningen blev min utskrivning. STÄNG NER! NI FÖRSTÖR LIVET FÖR BARN OCH TONÅRINGAR.

BUP avdelning Vänerviken / Vänersborg finns inte längre sedan 30 juni 2017.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...