www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Backens hälsocentral, Umeå

Manusgränd 3, 90124, Umeå

Dagtid är det hit du vänder dig med frågor som rör din hälsa. Det gäller för dig som är sjuk, vill ha stöd som förälder eller förändra din livsstil. Använd gärna våra e-tjänster när du kontaktar oss. När du ringer oss för rådgivning och bedömning får du förslag på en tid då vi ringer upp dig. Alla regionens hälsocentraler är godkända av Hälsoval Västerbotten. Hälsovalet innebär att du själv kan välja hälsocentral. Du hittar information om hur du väljer i länken Så väljer du mottagning. Har du frågor under kvällar och helger ringer du 1177. Blir du akut sjuk eller allvarligt skadad ringer du 112.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00
09:00 - 11:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Adress

Manusgränd 3
90124 Umeå

Stad

Umeå

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.79
Baserat på 12 omdömen

Jag är jättenöjd med Backens vårdcentral har haft olika husläkare under årens gång är nu 74 år. Har alltid fått bra hjälp när jag har behövt er. Ni som jobbar där är guld värd. Hans

Springer mest ut och frågar om råd.. Går inte att nå sedan. Känns inte som om man ska ha en faktiskt sjukdom och gå dit. Tar en inte på allvar. Har fortfarande INTE hört av sig.

Fruktansvärt okunnig läkare och dåligt bemötande. Rekommenderar inte vissa läkare här som påstår att vissa tillstånd är ofarliga. Som kan leda till döden.

Inte fått hjälp med det jag sökte för. Fått bristfällig bedömning och medicinering. Rekommenderar inte denna vc. Om möjligt sök andra alternativ.

Nationell Patientenkät

Backens hälsocentral, Umeå får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

75 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Backens hälsocentral, Umeå

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...