www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Affektiv mottagning 2, Uppsala

Akademiska sjukhuset, Uppsala

Affektiv mottagning 2 bedriver verksamhet för personer över 25 år. Mottagningen har ett särskilt uppdrag vad gäller specialistpsykiatrisk utredning, diagnostik och behandling för patienter med svår affektiv och/eller svår ångestsjukdom. Exempelvis bipolär sjukdom, svåra depressioner, svår OCD. Mottagningen utreder och behandlar också till viss del neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, i första hand hos de patienter som har sin kontakt hos affektiv mottagning 2 . Arbetet är teambaserat. Varje team består av psykologer, läkare, sjuksköterskor, skötare, läkarsekreterare och kuratorer. Vi samarbetar ofta med andra vårdgivare, företrädesvis primärvård och kommun. Till oss kommer man via remiss eller egenanmälan.

Kontaktuppgifter

Adress

Akademiska sjukhuset
Uppsala

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:30

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
1.56
Baserat på 4 omdömen

Uselt. Får ingen hjälp överhuvudtaget och varit patient i ett år. Varken medicinska eller terapeutiska behandlingar för mina tillstånd och jag har tvåsiffrigt antal suicidförsök i bagaget och NPF diagnoser som inte medicineras.

Fick lungemboli efter felmedicinering. Läkare glömde leverprov som var ihop med medicinering. 2st läkare har "glömt bort" mig. 1st läkare slutade innan jag fick träffa hen, glömdes bort åter igen. Mår du dåligt, sök ej kontakt du kommer garanterat må sämre!

Hade Costas Adamides som läkare på Akademiska med 4-5 timmarsutredningstid med ett flertal möten som föjld. Vill varna er för honom! Han satte mig på Zoloft och jag blev lovat återkoppling. Jag fick hans telefonnr där jag när som helst kunde kontakta honom om jag fick biverkningar. Nu visade sig det att Kändes oerhört märkligt och oerhört oprofessionellt att inte bli kontaktad av honom när jag under flera veckor lämnade meddelanden på hans telefonsvarare och när jag försökte kontakta hans vårdcentral. Särskilt efter att han personligen bedyrade gång på gång om att återkoppling skulle ske innan han slutade. I efterhand visade det sig även att han inte fyllt i journalerna på ett korrekt sätt. Hans beteende är oerhört patientfarligt! Kan inte förstå att den sådan person får arbeta med patienter! Hur kan en läkare lova något, och sen strunta helt och hållet i en patient som är satt på läkemedel??!

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?


Kliniker nära dig


Relaterade sökningar

Var vänlig vänta...