www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Hemdal Närvården, Västerås

Västmanlands sjukhus Västerås, 72189, Västerås

Välkommen till Närvården Hemdal! Närvården Hemdal är en väl inarbetad, relativt stor vårdcentral i Västerås med verksamhet inom alla aspekter av primärvård. Vi har cirka 45 medarbetare och drygt 13 000 listade patienter. Hos oss finns familjeläkar-/distriktssköterskemottagning, mödra-/barnhälsovård samt rehabiliteringsverksamhet med fysioterapeuter, arbetsterapeut, kurator/psykoterapeut och psykolog. Vi kan även erbjuda kontakt med dietist. Hos oss kan du få hjälp med bedömningar och råd vid olika sjukdomstillstånd samt om hälsa och livsstil. Vi ansvarar även för särskilda boenden (Björkbacken, HagaÄng, Tujagården) vad gäller läkarbemanning/medicinskt ansvar. Vi har även fokus på utbildning av läkare. Vi har sju ST-läkare som är under utbildning inom allmänmedicin samt två AT-läkare. Verksamhetschef Petra Elmqvist Melin 021-17 47 62 petra.elmqvist.melin@regionvastmanland.se

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:00

Adress

Västmanlands sjukhus Västerås
72189 Västerås

Stad

Västerås

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.75
Baserat på 7 omdömen

Snabbt och proffsigt omhändertagande

Klockan är 11 och de kan inte ens svara i telefon för alla TELEFONtider är slut. Jag vill bara boka besök inte få rådgivning

Telefontider Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag 08:00 - 16:00 Ovanstående är kopierat från Hemdal vårdcentrals hemsida, men när jag ringer lämnar en telefonsvarare besked att alla samtalstider är slut för dagen och klockan är inte ens 12. Varför står det telefontid 08:00-16:00?

Sämsta vårdcentralen jag varit på. Svårt att ens komma fram i telefonen, och ännu svårare att ens få någon tid. Doktorn anklagade mig för att hitta på mina symtom , och röt åt mig att jag inte är sjuk. Hon gjorde heller aldrig de saker hon sagt att hon skulle göra. Hon tog över 2 månader på sig att svara till försäkringskassan. Om jag nu bara skulle inbillat mig allt så borde jag åtminstone fått psykisk vård.

Nationell Patientenkät

Hemdal Närvården, Västerås får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

68 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Hemdal Närvården, Västerås

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...