www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

LäkarGruppen, Västerås

Källgatan 10-14, 72211, Västerås

Läkargruppen är en familjeläkarenhet som jobbar i enlighet med Västmanlands närsjukvårdsprogram inom Vårdval Västmanland. Utöver åtta ordinarie familjeläkare har vi distriktssköterskor med särskild kompetens inom diabetes, inkontinens, astma och KOL, 24-timmars blodtrycksmätning, psykoterapi, sårvård och demens. Vi har även psykolog, mödra- och hälsovårdspsykolog, barnmorskor, bvc-sköterskor, barnläkarkonsult, distriktsarbetsterapeut, läkarsekreterare och biomedicinsk analytiker.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:00

Adress

Källgatan 10-14
72211 Västerås

Stad

Västerås

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.03
Baserat på 9 omdömen

Har helt tappat förtroendet för denna läkargrupp då de totalt ignorerat nian besvär som lett till att jag nu 39 år gammal har bestående besvär livet ut. Nonchalerat mina överbelastade hälsenori nästan 1 år trots smärta och att jag halta,sa till mig att smörja med Voltaren och köpa sulor, visa sig att mina hälsenor var överbelastade och höll på att gå av, fick ta sprutor i 1 års tid för att ens bli ok, i samma veva belasta jag ryggen fel (pga att jag jobba med trasiga hälsenor och blev nekad sjukskrivning), så nu har jag förmodligen diskbråck (förskjuten kota i ländryggen). Kan tillägga att läkarna här behandla mig med Ipren och Paraflex o nästan 2 år för rygg besväret och neka mig röntgen, efter att höften börja värka och jag knappt kunde sova, fick jag ett besök till en stafett läkare sol såg till att jag fick en röntgentid och då såg man att min ryggkota är förskjuten. Ska få remiss till magnetröntgen som en annan läkaren glömmer bort och skämtar bort det när jag ifrågasatte vad fasen de gör där borta! Det är otroligt slarviga läkare här och jag undrar varför vissa valt detta yrke när dom är helt illvilliga att hjälpa folk. Skandal!

Aldrig mer!,. Dom lyssnar inte ens på va man säger, så håller med tidigare inlägg. På läkargruppen finns ikke nå hjälp att få. Rekommenderas inte! Stor varning för denna sk vårdcentral och deras "Läkare"

Deras läkare är grovt inkompetenta inkl verksamhetschefen och kan inget om värk och smärtproblem. Sök hjälp på annat håll! du blir bara kränkt!

Vill du har hjälp, gå då INTE till läkargruppen, troligen hela praktiertjänst för den delen. Jag lider av svår kronisk smärta från ländrygg ut it höfter & båda benen, nacksmärta, och dvs migräner och huvudvärk, utöver det också tinnitus. Dessa sk. läkare har nekat mig smärtlindring!? det är helt sjukt. har anmält dom men tror inte mycket IVO, utan det blir att gå ut i media troligen. Dessa läkare lyssnar inte! En av deras tidigare läkare gav mig Fibromyalgi som orsak till mina problem. Dock säger jag ''Svår Neuropatisk-smärta' bla. Orsak okänd, då det inte finns nån kompetens här!. Min livsslut är körd i botten nu.. och jag måste konstant försöka hitta smärtlindring av andra sjuka snälla vänner/bekanta, utan dom har jag inte orka fortsätta. Avråder folk från att söka professionell vård på detta ställe! NOLL I BETYG!

Nationell Patientenkät

LäkarGruppen, Västerås får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Helhetsintryck".

Helhetsbetyg

77 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för LäkarGruppen, Västerås

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...