www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Viksäng-Irsta vårdcentral, Västerås

Regementsgatan 2, 72345, Västerås

Vi arbetar för trygghet, god vård och hälsa - tillsammans med dig! Hos oss kan du lista dig hos en familjeläkare och distriktssköterska. Vi arbetar i team. Mottagning till distriktssköterska drop-in, måndag-fredag mellan 09.00-11.15. På Kraftkällan finns tillgång till fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och psykolog. Här finns även mödra- och barnhälsovård som samverkar med Familjecentrum. Vi har även specialistsjuksköterskor för astma, diabetes, demens och hjärtsvikt. Behöver du hjälp med livsstilsförändringar är du välkommen hit. Verksamhetschef Maria Kättström maria.kattstrom@regionvastmanland.se

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:00

Adress

Regementsgatan 2
72345 Västerås

Stad

Västerås

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.81
Baserat på 4 omdömen

Har en för mig helt ny läkare som skulle ringa upp idag efter kl 16. Läkaren har inte hört av sig samt skrivit ut en sorts värktabletter jag särskilt bad om att INTE få då inte hjälper mot mina smärtor vid gallsten. Trots det skrevs samma tabletter ut igen. Dåligt

Önskar det vore enklare att best. nytt recept. Via tel.svar o slippa vänta på att dom skall ringa upp. Att jag som Kol-patient o har kronisk värk inte skall kunna få samma läkare. Som det är nu får jag byta ca varje halvår... Ibland verkar det som om dom inte läst min journal innan jag kommer.. Men får alltid ett trevligt o glatt bemötande av personalen :)

Nationell Patientenkät

Viksäng-Irsta vårdcentral, Västerås får ett helhetsbetyg som är sämre än genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Upplevd nytta".

Helhetsbetyg

61 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är sämre än medel.

Visa alla indikatorer för Viksäng-Irsta vårdcentral, Västerås

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...