www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
600 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Vålbergs Vårdcentral, Karlstad

Brattgårdsgatan 36, 66050, Vålberg

 • 1
 • 2
 • 3

Välkommen till Vålbergs vårdcentral

Vålbergs vårdcentral erbjuder bred kompetens, hög tillgänglighet och ger dig ett professionellt omhändertagande med gott bemötande.  Här arbetar distriktsläkare med specialistkompetens inom allmänmedicin, distriktssköterskor med specialkompetens inom diabetes, astma och KOL, BVC-sköterska, barnmorska, ungdomsmottagning, kurator, fotterapeut, undersköterska och läkarsekreterare. Det finns även tillgång till dietist.

Vi ingår i Legevisitten. Legevisittens affärsidé är att bedriva verksamhet inom hälsa och sjukvård med hög tillgänglighet och helhetsperspektiv. Legevisitten har norska rötter och bedriver idag 28 verksamheter i Stockholms och Värmlands län. Våra värderingar ärlighet, prestigelöshet och engagemang leder och genomsyrar all verksamhet.

Vi erbjuder:

 • Distriktsläkarmottagning
 • Distriktssköterskemottagning
 • Läkarinsatser i särskilda boenden
 • Barnavårdcentral 
 • Barnmorskemottagning
 • Ungdomsmottagning
 • Provtagning
 • Medicinsk fotvård
 • Vaccinationer

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 09:30
13:00 - 14:30

Adress

Brattgårdsgatan 36
66050 Vålberg

Stad

Vålberg

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.54
Baserat på 13 omdömen

Är så nöjd med proffsig vård, fint bemötande och alltid med empati🤩

Jätte fin personal och bemötande verkligen!! men är nog det värsta systemet någonsin. Boka en telefon tid, får en om ca 14 dagar som då ska ringa upp en och tiden diffar alltid fel även om det står ca 14-14:30 så missar man samtalet. Jag vill boka en tid för träff med läkare. Att boka en telefon tid först är helt otroligt :/

Ringde på morgonen, blev uppringd av sköterska på eftermiddagen och fick (pga det jag sökte för) tid samma dag. Förstående, vänlig personal med omtanke.

Jag har blivit kallad till provtagning (sån som går ut till alla kvinnor och är gratis) och fick ett väldigt bra bemötande av personalen. När jag nu ca 1 år senare behöver träffa en läkare verkar det vara stört omöjligt att få någon typ av kontakt alls med VC på telefon, går inte heller att boka läkartid genom 1177 på nätet, inte så kundvänligt tyvärr. Hoppas kunna ge bättre betyg om jag lyckas få en läkartid.

Nationell Patientenkät

Vålbergs Vårdcentral, Karlstad får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Behandling".

Helhetsbetyg

66 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Vålbergs Vårdcentral, Karlstad

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Var vänlig vänta...