www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Hemdal vårdcentral, Västerås

Västmanlands sjukhus Västerås, 72189, Västerås

Välkommen till Hemdal vårdcentral. Hos oss finns familjeläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, barnavårdscentral, mödravårdscentral/barnmorskemottagning och rehabiliteringsverksamhet (fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeut och kurator) under samma tak. Vi kan även erbjuda bokad tid till en dietist för kostrådgivning. Vi erbjuder en trygg och väl fungerade vårdcentral, där alla professioner är samlade under ett tak. Förutom sjukvård så erbjuder vi hälsoförebyggande råd och egenvårdsråd. Vi erbjuder stöd vid övervikt, motionsråd, recept på fysisk aktivitet samt stresshantrering All provtagning på vårt laboratorium sker via tidsbokning. För att boka tid ring 021-17 40 30 (call-back). Behöver du boka, omboka eller avboka din tid? Gör det när det passar dig genom att logga in i e-tjänsterna. Verksamhetschef Petra Elmqvist Melin petra.elmqvist.melin@regionvastmanland.se

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
08:00 - 16:00

Adress

Västmanlands sjukhus Västerås
72189 Västerås

Stad

Västerås

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.45
Baserat på 5 omdömen

Telefontider Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag 08:00 - 16:00 Ovanstående är kopierat från Hemdal vårdcentrals hemsida, men när jag ringer lämnar en telefonsvarare besked att alla samtalstider är slut för dagen och klockan är inte ens 12. Varför står det telefontid 08:00-16:00?

Sämsta vårdcentralen jag varit på. Svårt att ens komma fram i telefonen, och ännu svårare att ens få någon tid. Doktorn anklagade mig för att hitta på mina symtom , och röt åt mig att jag inte är sjuk. Hon gjorde heller aldrig de saker hon sagt att hon skulle göra. Hon tog över 2 månader på sig att svara till försäkringskassan. Om jag nu bara skulle inbillat mig allt så borde jag åtminstone fått psykisk vård.

Väldigt dåligt kundservice! Provade att boka tid via internet, vilket inte gick!!!Otrevliga. Och tar inte ansvar för sina patienter. Sjukt hemskt att man blir skriven där och helt enkelt blir bortskickad och hänvisad till övrig vård. Absurt.!Inkompetent och otrevlig personal,nästan omöjligt att få en tid,stora brister i den interna kommunikationen.

Dåligt bemötande på telefon vid bokning läkare.

Nationell Patientenkät

Hemdal vårdcentral, Västerås får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Tillgänglighet".

Helhetsbetyg

68 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är normalt jämfört med medel.

Visa alla indikatorer för Hemdal vårdcentral, Västerås

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...