www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Ardavan Larizadeh

Ardavan Larizadeh

Kiropraktor

Utbildad på Kiropraktorhögskolan i Stockholm. Examinerades 2011 och haft egen klinik sedan dess. Jobbar med att komma till roten med ditt problem men jobbar också mycket med träning för att du ska bibehålla formen. Vidare utbildad i Dry Needling som är en behandlingsform där man använder sig nålar för att komma åt områden som inte går att nå med händerna. Nyligen anslutit till det persiska brottarlandslaget.

Välj behandling & boka tid

Kan hjälpa dig som har besvär med rygg-, led- och muskelbesvär. Man använder sig av händerna för att med olika metoder behandla och rehabilitera muskler och funktioner i kroppen som skapar smärta.

30 min 600:-


mån
tis
ons
tors
fre
lör
sön
           
           
             
             
             
 

Alla behandlingar

Fler behandlare hos Chiro Rehab Center - Gamla Ullevi

Chiro Rehab Center - Gamla Ullevi, Göteborg

Här på Chiro Rehab Center sätter vi dig i fokus och strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga vården. En genomgående och noggrann undersökning ligger alltid till grund för en effektiv behandling av kroppens leder och muskler. Vi erbjuder dig helhetslösningar samt lägger vi upp en personlig behandlingsplan med målsättningen att främja din hälsa. Vi vänder oss till både privatpersoner och företagshälsovård.

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...