www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Chris Aubá

Chris Aubá

Kiropraktor

Kiropraktor

Välj behandling & boka tid

Vid ditt första besök tar kiropraktorn reda på din sjukdomshistoria, ditt aktuella problem och din målsättning med behandlingen. Livsstil, arbete och fritidsaktiviteter är viktig information för att våra kiropraktorer ska få ett helhetsintryck av just din situation och därefter kunna optimera behandlingen. Neurologiska och specifika tester utförs för att utesluta svårare skada eller tillstånd. Kroppens leder rörelsepalperas och granskas. VÄNLIGEN OBSERVERA: helgtillägget på 200kr betalas direkt på mottagningen i samband med behandling.

40 min 750:-


mån
tis
ons
tors
fre
lör
sön
           
           
           
           
    Mer        
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Fler behandlare hos Boka enbart via hemsidan, www.KiropraktorKompaniet.se

Boka enbart via hemsidan, www.KiropraktorKompaniet.se, Uppsala

Välkommen till Kiropraktor Kompaniet, Uppsala!

  • KiropraktorKompaniet finns både i Uppsala och Stockholm och ägs av kiropraktorer med målsättning att hjälpa människor till ett aktivt och smärtfritt liv.
  • Vi har en 5-årig högskoleexamen med legitimation utfärdad av socialstyrelsen.
  • Vårt mål är att bli er personliga Kiropraktor och att ni vänder er till oss när ni är i behov av behandling. För att vi ska uppnå detta, vet vi att det krävs att ni som patient blir 100 % nöjd och känner att ni fått information om er sök orsak och förhoppningsvis även känner er bättre efter en behandling.
  • Träning är också något som ligger våra kiropraktorer varmt om hjärtat. Alla har tidigare arbetat som instruktörer och personliga tränare.
  • Vid smärta från rörelseapparaten kan rehabiliteringsträning i kombination med kiropraktisk behandling vara ett sätt för dig att bli av med ditt besvär.
  • Vid ett kiropraktiskt nybesök tar vi reda på ditt besvär, din sjukdomshistoria, din funktion och framförallt försöker vi ta reda på orsaken till ditt besvär.

VÄNLIGEN OBSERVERA: helgtillägget på 200kr betalas direkt på mottagningen i samband med behandling.

 

Kungsängsgatan 61 H, 75318, Uppsala

Boka en tid hos Chris Aubá

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Talar följande språk

  • Engelska
  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...