www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Harry Jansson

Harry Jansson

Kiropraktor

Leg. kiropraktor Harry Jansson är specialiserad i diagnos och behandling av långvariga/kroniska besvär i rörelseapparaten (ryggraden och andra leder) när varken sjukskrivning eller annan behandling hjälpt. Ett viktigt mål för Harry är att så många patienter som möjligt ska kunna återgå till ett normalt aktivt och yrkesverksamt liv. Verksamheten karakteriseras av ett starkt engagemang och en ständig vilja att utvecklas. Med god kunskap om dessa problem kan man med aktiv rehabilitering uppnå förbättrad funktion och minskad smärta. Viktigt att notera är att många problem som kiropraktor Harry Jansson undersöker följer vissa mönster. Med kunskap om dessa besvärsmönster (kedjereaktioner) finns det goda möjligheter att behandla det primära felet (nyckelstörning) från början vilket leder till ett snabbare behandlingsresultat och en mer ekonomisk behandling. Förbättrad funktion och minskad smärta möjliggör fortsatt positiv rehabilitering och dess planering.

Välj behandling & boka tid

Återställer de felställningar i kroppen som orsakar smärta som ryggont, nackvärk och stela muskler.

45 min 450:-


Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

tors
fre
lör
sön
mån
tis
ons
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Farsta Kiropraktorklinik, Stockholm

Kiropraktorns arbetssätt är troligtvis lika gammal som människan. Under århundraden har det funnits olika typer av behandlare som haft kunskapen att behandla ryggradens kotor med olika tekniker. I vissa befolkningsgrupper har barn sprungit barfota på ryggen hos sina uttröttade föräldrar efter en dags hårt arbete. Redan 500 f Kr finns dokumentation om ”kiropraktorns” arbetssätt. Hippocrates som grundade den europeiska medicinen beskrev hur man på olika sätt kunde behandla ryggraden för att minska smärta. Omkring år 1895 grundades den första kiropraktorskolan av D.D. Palmer. Den första utbildningen pågick under 2 veckor och kostade 500 dollar. Runt 1911 hade utbildningen till kiropraktor en längd av 1 år. Idag har kiropraktiken utvecklats till att bli den tredje största primärvårdsgruppen i västvärlden efter läkare och tandläkare.

Munkforsplan 37, vån 4, 12344, Stockholm

Boka en tid hos Harry Jansson

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Talar följande språk

  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...