www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Johan Andreasson

Johan Andreasson

Kiropraktor

Leg Kiropraktor, Lic Personlig Tränare. Jobbar brett med både kiropraktiska tekniker, muskulär behandling samt rehabilitering. Personlig Träning kan bokas enl överenskommelse. Undervisar i Anatomi.

Välj behandling & boka tid

Kiropraktorbehandling

45 min 700:-


mån
tis
ons
tors
fre
lör
sön
       
         
         
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Kiropraktorkedjan Lilla Bommen, Göteborg

Sedan Kiropraktorkedjan grundades 2008 har det blivit ett naturligt val för både privatpersoner och företag. Med generösa öppettider på våra kliniker har du tillgång till snabb och effektiv vård.

Kiropraktorkedjan erbjuder professionell undersökning, behandling, rådgivning och rehabilitering för att hjälpa och vägleda dig till ett smärtfritt och aktivt liv.

Vi har 5 års utbildning på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och flera års yrkeserfarenhet. Kiropraktor klassificeras som primärvårdsgivare och är en namnskyddad titel. Bara den som erhållit legitimation av Socialstyrelsen får titulera sig för kiropraktor. Behandling och undersökning utförs enligt vetenskapliga och beprövade metoder. Diagnostiserar vi en problematik som inte är behandlingsbar med våra metoder, hänvisar vi vidare för adekvat vård.

St Eriksgatan 6, 41105, Göteborg

Boka en tid hos Johan Andreasson

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Certifieringar & Medlemskap

  • Legitimerad Kiropraktor

Talar följande språk

  • Engelska
  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...