www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Anders Bjurbäck

Anders Bjurbäck

Massör

Jag heter Anders Bjurbäck och är en av delägarna till företaget. Jag har alltid haft en stor passion till människokroppen och dess funktion. Min idrottskarriär och livet som en aktiv människa har bidragit till att jag ständigt vill utvecklas som massageterapeut, därför arbetar jag på Göteborgs Rygg & Idrottsklinik AB. Jag har hållt på med många olika idrotter såsom skidor, löpning och mountainbike samt ishockey på elitnivå. Jag hoppas att vi ses på några av de många evenemang vi finns med på runt om i Västra Götaland Dipl.Massageterapeut/Idrottsmassör/Ergonom

Välj behandling & boka tid

Massage är en av de vanligaste manuella terapimetoderna som finns och en väldigt gammal behandlingsmetod. En exakt definition är inte så enkel att ge då massagen omfattar flera olika beröringsmetoder. En mer generell definition av massage är att man trycker och töjer på hud, bindväv och muskler. Ordet massage kommer troligtvis från latinets massa eller grekiskans massein eller masso, vilka betyder beröring. Ordet massage skulle även kunna härstamma från arabiskan mass som betyder att röra.

45 min 400:-


Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

tors
fre
lör
sön
mån
tis
ons
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Fler behandlare hos Göteborgs Rygg & Idrottsklinik

Göteborgs Rygg & Idrottsklinik, Göteborg

Rygg & Idrottskliniken är en multimodal klinik med leg.Kiropraktor, Leg.Sjukgymnast, Dipl.Massageterapeuter, Ergonom och Leg.Dietist

Byfogdegatan 4/Lilla Håjumsg. 2, 41505, Göteborg

Boka en tid hos Anders Bjurbäck

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Talar följande språk

  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...