www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Elisabeth Olsson

Elisabeth Olsson

Samtalsterapeut

Mitt namn är Elisabeth Olsson och jag är diplomerad coach samtals och energiterapeut. Jag har genomgått en tre års process inriktad utbildning på Life Cap AB där utbildningen är kvalitet säkrad enligt ISO 9001:2008. Min personliga övertygelse är att vi är alla unika och vi alla har dolda resurser att klara livets prövningar. Jag har själv möts stora motgångar i livet och mina egna erfarenheter är till stor hjälp för att känna empati samt förmågan för att aktivt lyssna. Jag arbetar utifrån ett holistisk perspektiv och jag ser människan som en fysisk, mental, känslomässig och andlig varelse och tar hänsyn till samtliga delar i mötet med människor. Andlighet har ingenting att med religion att göra. Andlighet är en högre medvetenhet om sig själv och omvärlden. Jag har mer en 35 års erfarenhet av att arbeta med människor av olika roller i arbetslivet.

Välj behandling & boka tid

Under djup avslappning du får kontakt med dina känslomässiga och intellektuella blockeringar i kroppen. När vi är i kontakt med känslan kan vi "känna igenom den"och sätta in den i sitt rätta sammanhang,

90 min 1600:-


Vårdgivaren tar emot nya patienter

Boka tid här

tors
fre
lör
sön
mån
tis
ons
             
             
             
             
             
Ingen tid som passar? Klicka här

Alla behandlingar

Energikliniken, Uppsala

Hur kan jag hjälpa dig?

Att välja gå i samtal är ett aktiv sett att ta på allvar sina funderingar och få stöd i sina tankar och beslut kringhur man vill forma sitt liv. Genom samtal ges stöd för att använda sina egna resurser för att kunna nå full potential. Synliggöra hur olika faktorer psykisk, fysisk, sociala påverkar ens livssituation samt att skapa medvetenhetom dig själv vem du är och vad du vill med ditt liv.

Bara online samtal via Face Time eller Skype , 75229, Uppsala

Boka en tid hos Elisabeth Olsson

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Certifieringar & Medlemskap

  • Tre års kavalitets säkrad utblidning enligt ISO 9001:2008 hos Life Cap AB

Talar följande språk

  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...