www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015
Achink Ahmed Farhan

Achink Ahmed Farhan

Tandhygienist

Fler behandlare hos Alviks Strand Tandläkarna

Alviks Strand Tandläkarna, Stockholm

Vi finns i fräscha lokaler i Bromma med rogivande utsikt över fjärden. Kliniken startade 1988 och är utrustad med toppmodern utrustning. Hela familjen är välkommen! ​​Barn 3-19 år behandlas gratis. 

Vi arbetar inom tandvård med:

  • tandhygienist
  • implantat
  • tandblekning
  • estetisk tandvård

Vi hjälper dig som är tandvårdsrädd att övervinna din rädsla. Vi har lång erfarenhet av tandvårdsrädda patienter och anpassar behandlingarna efter dina önskemål och förutsättning. 

Med en omfattande och ständigt pågående vidareutbildning gör att vi håller oss ajour med de senaste metoderna och materialen inom traditionell och estetisk tandvård. Vi har den nyaste utrustningen och använder digitalröntgen som reducerar strålningen med 90 procent. På skärmen kan du se dina bilder och få lite mer kunskap om dina tänder. 

Vi är anslutna till Försäkringskassan och medlemmar i Svenska Tandläkarförbundet och Privat Tandläkarna. Dessutom tandläkare inom Swedish Academy of Cosmetic Dentistry och American Academy of Cosmetic Dentistry. 

Vänligen observera att rabatterade priser gäller nya patienter.

Gustavlundsvägen 141, 16751, Stockholm

Boka en tid hos Achink Ahmed Farhan

Skriv in dina uppgifter nedan och klicka på skicka. Vårdgivaren kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Talar följande språk

  • Engelska
  • Svenska

Boka en tid!

Skriv in dina uppgifter nedan och skicka. Kliniken kontaktar dig därefter för att boka en tid. OBS! Endast för tidsbokningar.

Kunde inte boka tiden. Sannolikt har tiden precis blivit reserverad av någon annan. V.v. välj en annan tid istället

Klicka på en tid nedan för att boka

Var vänlig vänta...