www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Behöver du någon att prata med? Ring oss dygnet runt!

Känner du ett behov av att tala med någon om din livssituation? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest

KÖP DIN SAMTALSKOD
I nära samarbete med
S:t Lukas

Köpalternativ

  • 20 min. samtalsstöd, 295:-
  • 30 min. samtalsstöd, 439:-
    POPULÄRAST
  • 40 min. samtalsstöd, 590:-

Såhär funkar det

Du köper en samtalskod
Välj en samtalslängd och köp en samtalskod.
Du ringer
Ring in på det nummer du får tillsammans med din samtalskod. Vi är tillgängliga dygnet runt.
Du pratar
Samtalsjouren är bemannad med legitimerade psykoterapeuter. Ditt samtal behandlas självklart med full sekretess.

Vem kan ringa till samtalsjouren?

Nu kan du som är privatperson ringa S:t Lukas Samtalsjour årets alla dagar, 24 timmar om dygnet. Alla som vill kan ringa in till samtalsjouren, såväl man som kvinna och gammal som ung.

Ibland är det helt enkelt tufft att vara människa och alla behöver vi stöd och hjälp i vissa livssituationer. Då kan det hjälpa att få prata med en professionell psykoterapeut som ger stöd och kan hjälpa dig. St Lukas terapeuter är välutbildade och har mer än tio års erfarenhet av att ge samtalsstöd på telefon. Alla samtal hanteras med sekretess och tystnadsplikt.

Vad kan jag få hjälp med?

Du kanske går igenom stora förändringar i livet, har det tufft på jobbet eller upplever en krissituation. Sorg, skilsmässa eller andra förluster kan vara skäl till att söka hjälp. Anledningarna kan vara många till varför du kan känna ett behov att få samtalsstöd. Oavsett anledning finns våra utbildade terapeuter tillgängliga för dig när du behöver de som mest.

Sekretess

Alla samtal omfattas av fullständig sekretess och du kan självklart vara anonym när du ringer till samtalsjouren.

Om samtalsjouren

Samtalsjouren är en tjänst för samtalsstöd via telefon som erbjuds i samarbete mellan Bokavård.se och S:t Lukas. Samtalsjouren bemannas av S:t Lukas professionella psykoterapeuter som har mångårig erfarenhet av samtalsstöd. Samtalsjouren är tillgänglig dygnet runt alla dagar.

Om S:t Lukas

S:t Lukas är en idéburen organsiation utan vinstintresse med professionella mottagningar för psykoterapi, handledning och utbildning över hela Sverige. S:t Lukas är den enskilt största aktörern i landet som erbjuder psyktoterapi. Ända sedan starten 1939 har ledorden varit helhetssyn, öppenhet och respekt. S:t Lukas vill skapa unika möten som hjälper människor att utvecklas, förstå sig själva och sina relationer.

S:t Lukas har mottagningar för psykoterapi, samtalsstöd, handledning och utbildning över hela Sverige. Från Norrbotten till Skåne, med drygt fyrtio mottagningar är S:t Lukas den största aktören för psykoterapi i olika former.

KÖP DIN SAMTALSKOD

Välj det alternativ du vill köpa

Var vänlig vänta...