www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
300 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Esplanadens hälsocentral, Västervik

Esplanaden 16, 59321, Västervik

Vi erbjuder dig hälso- och sjukvård av personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. Vårt mål är att se till hela dig som individ och att kunna erbjuda dig kontinuitet i form av en fast läkarkontakt. Vi har fokus på hälsa och utöver den vanliga sjukvården kan du även få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Välkommen till oss! Verksamhetschef Charlotte Joborn

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
07:30 - 17:00

Fredag
07:30 - 15:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
08:00 - 16:30

Fredag
08:00 - 15:00

Adress

Esplanaden 16
59321 Västervik

Stad

Västervik

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
2.88
Baserat på 2 omdömen

Tidsbokning för blodprovtagning är ett stort fiasko. Gäller både via 1177 och via telefon. Återgå som det var tidigare (utan tidsbokning).

Jag vill bara informera att inte lita på denna vårdcentral. Jag säger inte att alla som jobbar där är dåliga, men väldigt många tar inte alls sitt jobb på allvar. I princip alla i min omgivning och familj har råkat väldigt illa ut när dom varit hos dom, bara få exempel : dövhet som dom skickar hem med örondroppar som visar sig vara ännu allvarligare och borde ha behandlats inom 72h (enligt uppsökt specialist läkare) och deras svar "vi vet, men vi brukar göra så här". Nu är personen helt döv på ett öra. Magproblem som dom åter igen skickar hem med värktabletter (tog det inte seriöst) som visade sig vara Crohns sjukdom. Metallflisa i ögat som dom enbart förvärrade som sjukhus fick ta hand om. En tant hade ont i benet men vart hemskickad med smärtstillande, efter sjukhusbesök visade det sig vara benet som va BRUTET. Varningens tecken för denna central.

Nationell Patientenkät

Esplanadens hälsocentral, Västervik får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Rekommendera".

Helhetsbetyg

75 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Esplanadens hälsocentral, Västervik

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Samtalsterapi dygnet runt, alla dagar

Behöver du någon att prata med? Våra utbildade terapeuter finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest. Dygnet runt alla dagar.

Till samtalsjouren


Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...