www.bokavard.se
Just nu finns det fler än
400 bokningsbara tider
Bokavård.se blev listad bland sveriges 100 bästa sajter år 2015

Få erbjudanden & nyheter!

Skriv in din e-postadress här för att få senaste nytt och bra erbjudanden från våra kliniker.

Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral, Jönköping

Hälsans vårdcentrum, 55185, Jönköping

Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral kan erbjuda dig lättillgänglig sjukvård och rehabilitering av högsta kvalitet. Här samverkar olika kompetenser utifrån varje patients behov. Hos oss finns distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, kuratorer och psykolog. Vi har sjukgymnaster gemensamt med Bra Liv Hälsan 2 vårdcentral. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Vi arbetar förebyggande och erbjuder livsstilsförändring genom hälsosamtal, tobaksavvänjning, sömnskola, viktgrupp och smärta/stressgrupp. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:45 - 15:30
07:45 - 17:00

Telefontider

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
07:30 - 17:00

Adress

Hälsans vårdcentrum
55185 Jönköping

Stad

Jönköping

Omdömen / Betyg

Genomsnittsbetyg
3.50
Baserat på 2 omdömen

Otroligt otrevliga. Noll engagemang och håller tillbaka information. Går in i ett samtal i försvarsställning och en ”håll tyst” attityd. Har bara träffat en trevlig personal här, en i personalen på labbet. Receptionen är värst. Man får inte ens namn på läkaren man ska träffa eller hjälp att hitta rätt

Har i många år tillhört Hälsan 1, jag tror sedan mitten av 80-talet. Hade samma läkare i många år och efter att han pensionerats har jag gått hos den "nye" alla år. Har alltid blivit vänligt och proffsigt bemött av all personal. Snabba remisser när det har behövts till spec.sjukvård och till Ryhov. Jag uppskattar verkligen vår sjukvård.

Nationell Patientenkät

Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral, Jönköping får ett helhetsbetyg som är över genomsnittet. Kliniken utmärker sig i jämförelse med andra kliniker på kategorin "Förtroende".

Helhetsbetyg

73 poäng

Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel.

Visa alla indikatorer för Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral, Jönköping

Resultaten grundar sig på nationell patientenkät utförd hösten 2013. Nationell patientenkät utförs av Sveriges kommuner & landsting där närmare 138.000 patienter har bidragit med sina åsikter gällande vårdkvalitet.

Tänk om det gick att boka online!

Skulle du boka tid online hos den här kliniken om det gick?

Var vänlig vänta...